BT Leasing și Țiriac Leasing au încheiat fuziunea și au devenit o singură companie

Redacția ian. 30, 2023 0 comentarii
masini flota auto leasing

BT Leasing, companie parte din grupul Banca Transilvania, a încheiat fuziunea cu Țiriac Leasing, iar cele două au devenit o singură companie.

În urma fuziunii, BT Leasing ajunge la 25.000 de clienți,  500 de milioane de euro în portofoliu, peste 2,8 miliarde lei active și aproape 250 de angajați și va avea prezență în 11 showroom-uri din țară.

„Grupul Banca Transilvania prinde viteză pe piața auto prin creșterea și diversificarea bazei de clienți, extinderea ofertei de finanțare alternativă și expertiza complementară a celor două echipe de leasing. Ne-am propus să fim soluția de leasing preferată pentru piața auto, iar serviciile de top pentru business-uri și antreprenori vor fi motorul nostru de creștere”, declară Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Țiriac Leasing este al treilea business de leasing achiziționat de Banca Transilvania, după Idea::Leasing (2021) și ERB Leasing (2018).

Banca Transilvania, principala companie în jurul căreia a fost format Grupul Financiar Banca Transilvania, este cea mai mare bancă din România și are în prezent o capitalizare bursieră de 15,25 miliarde lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *