Bucureștenii vor putea plăti factura la Apa Nova de pe telefon, anunță dezvoltatorii unei aplicații mobile

Redacția mart. 21, 2022 0 comentarii
Apple, telefon, aplicatii, smartphone

Apa Nova București (ANB), furnizorul de apă și servicii de canalizare din Capitală, s-a listat în portofoliul de furnizori ai aplicației mobilPay Wallet, portofel digital cu care se pot face plăți în toate mediile de comerț, online și offline. Astfel, bucureștenii își pot plăti începând cu această lună factura la Apa Nova București direct de pe telefon, fără comision, prin intermediul aplicației mobilPay Wallet.

Pentru achitarea facturii, utilizatorii mobilPay Wallet trebuie să acceseze secțiunea Apă, Canal dintre categoriile de furnizori de utilități din aplicație și apoi să selecteze furnizorul Apa Nova București. Introducerea datelor de client se poate face instant, prin scanarea codului de bare afișat pe factură. .
După achitarea primei facturi, plata efectuată va fi salvată automat în aplicație cu toate detaliile. De asemenea, utilizatorii pot selecta opțiunea de a fi notificați când este emisă o nouă factură.

Portofelul digital mobilPay Wallet a fost dezvoltat în 2013 de NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România.

 

Foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.