Cardurile clienților Raiffeisen vor fi înlocuite cu carduri sub sigla Visa

Raiffeisen Bank 2

În următoarea perioadă, toate cardurile clienților Raiffeisen vor fi înlocuite, treptat, cu carduri sub sigla Visa: cardurile de credit în perioada 15 iulie – 31 octombrie 2024, iar cardurile de debit în perioada 1 august 2024 – 31 martie 2025, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

„Digitalizarea a fost întotdeauna o prioritate pentru Visa întrucât ajută consumatorii și companiile să se adapteze la o economie globală în continuă mișcare prin tranzacții cât mai rapide, simple și sigure. Raiffeisen Bank ne este alături de mai bine de trei decenii la construirea ecosistemului local  de plăți, iar noul nostru parteneriat exclusiv, care prevede emiterea sub sigla Visa a tuturor cardurilor din vastul portofoliu al băncii, reprezintă un moment de referință pe piața din România, care ne va permite să accelerăm procesul de inovație de care avem nevoie în sectorul plăților”, a declarat Cătălin Creţu, General Manager pentru Bulgaria, Croația, România, Slovenia la Visa.

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare și lichiditate solide activează pe piața bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *