Cât a ajuns să coste vacanța de Paște pe Valea Prahovei: O familie cu doi copii plătește până la 6.000 de lei într-un hotel de patru stele/ Prețuri cu 50% mai mari față de perioadele obișnuite

G4Media apr. 11, 2022 3 comentarii
iepure paste natura easter bunny

Hotelierii din staţiunile de pe Valea Prahovei au pregătit ofertele pentru pachetele turistice de Paşti, iar în acest an costul acestora variază între 1.200 de lei pentru patru nopţi la vilă şi la 3.500 de lei într-un hotel de patru stele, care asigură, pe lângă cazare şi mic dejun, brunch pascal şi acces la spa.

Anul acesta, pe Valea Prahovei, preţurile vacanţelor de Paşti sunt cu aproximativ 50% mai mari faţă de vacanţele din perioadele obişnuite.

Astfel, conform tarifelor făcute publice de Asociaţia pentru promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, o vilă din staţiunea Sinaia a pregătit un pachet turistic pentru perioada 22-26 aprilie: cazare în camera dublă la preţul de 1.225 de lei de persoană, oferta incluzând mic dejun, întâmpinarea cu ouă roşii, vin, cozonac în noaptea de Înviere, cina în prima zi de Paşte si taxele locale, muzica live şi brunch tradiţional a doua zi de Paşte.

Oferta standard pentru anul 2022 postată pe site-ul aceleiaşi vile este de 880 de lei de persoană pentru patru nopţi de cazare, cu pensiune completă.

Tot la Sinaia, costul unei vacanţe de Paşti la un hotel de trei stele ajunge la 1.840 lei şi include patru nopţi de cazare, cu mic dejun, întâmpinare în noaptea de Înviere cu produse tradiţionale, prânz festiv de Paşte cu open bar şi DJ.

Pentru familiile cu mai mult de un copil, costul vacanţei pe Valea Prahovei creşte simţitor. Un hotel de patru stele cazează cel mult doi adulţi şi doi copii în apartamente sau în cameră dublă de lux, preţurile pornind de la 3.500 de lei şi ajungând la 6.000 de lei pentru adulţi. Pentru copii se plăteşte, în funcţie de vârsta celui mic şi de numărul de nopţi de cazare, până la 850 de lei pentru pachetul turistic care include mic dejun, primire cu ouă, cozonac şi vin în noaptea de Înviere, prânz în ziua de Paşti şi acces la spa.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels/ Pixabay

Comentarii

 1. Ce sa faci, odata pe an invie domnu’ … desi era vorba de datorii, dar ma rog …
  Cand lasi un Imperiu sa scrie istoria …
  Intre timp, s-a dus si Imperiul, a aparut altul, e meta, nici granite nu-i mai trebuie … Cu acelasi scop, evitarea Jubileului(cu ce se ocupa Yeshua de fapt).

  Pastele, initial o sarbatoare a darniciei si a modestiei … Uitati ce a ajuns … Arunci 2 luni de munca pe 3 zile … Baremi daca era cu folos … Mai ajutati un copil sa aiba cu ce sa se imbrace, unde sa doarma, ce sa manance. Partz pe Partie. Pacat. 🙁

 2. P.S. : Abia ultima definitie din DEX precizeaza cuvantul ‘datorie’ pt. ‘jubileu’ … (considerand ca se posteaza comentariul precedent)

 3. P.S. : Poate verificati(a se intelege ‘anchetati’) si ce fapte bune a mai facut BOR-ul in ultimul an(au primit vreun refugiat ? etc.) pt. ca tot la Economie se rezuma si ar fi pacat sa ignorati o economie perfect netaxabila ce invarte in jur de cateva miliarde(alegeti valuta) anual.

  Acum, daca romanul vrea ‘Mantuire’, sa accepte ‘mantuiala’, ca tare de mantuiala se face totul in aceasta tarisoara, bogata dar mereu mulsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *