Cătălin Urtoi, consilier onorific al ministrului Transporturilor, va conduce Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR), până la organizarea unui concurs / Urtoi: Instituţia este zero acum, dar ne apucăm de treabă

Catalin Urtoi Sursa foto: Facebook/Catalin Urtoi

Cătălin Urtoi, consilier onorific al ministrului Transporturilor, a fost ales director general al Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR), decizia fiind luată prin votul membrilor Consiliului de Administraţie.

El va ocupa această funcţie până la organizarea unui concurs pentru desemnarea noii conduceri a instituţiei.

Cătălin Urtoi a semnat, joi, cu actualul preşedinte al Consiliului de Administraţie CNIR, Sorin Bota, contractul de mandat pentru funcţia de director general interimar CNIR, în prezenţa ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Cătălin Urtoi este membru al Consiliului de Administraţie al CNIR şi îşi va păstra funcţia în perioada cât va fi director interimar la CNIR.

„Am posibilitatea să organizez noul CNIR, iar scopul meu este securizarea proiectului autostrăzii A8 Ungheni – Iaşi – Târgu Mureş. Instituţia este zero acum, dar ne apucăm de treabă şi mergem înainte. Va fi un mandat pe patru luni, cu posibilitatea de prelungire pe încă două luni până la organizarea unui concurs. După această perioadă voi reveni în funcţia de membru în CA. În iunie-iulie vom discuta cu ministrul Transporturilor şi cu cei de la CNAIR despre primele proiecte de infrastructură pe care le vom transfera la CNIR. Este vorba despre proiectele care au documentaţiile finalizate şi cu finanţare asigurată”, a declarat, pentru News.ro, Cătălin Urtoi.

Sursa foto: Facebook/Catalin Urtoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *