Ce ar cumpăra Rareş Bogdan cu 100 de lei, așa cum a făcut recent premierul Marcel Ciolacu

rares bogdan Sursa foto: Facebook/Rares Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susţine că de 100 de lei, asemenea premierului Marcel Ciolacu, şi-ar cumpăra roşii, brânză, pâine şi untură.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea Insider politic ce îşi cumpără de 100 de lei, după ce, în urmă cu o săptămână, premierul Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un bon de cumpărături pentru a arăta ce şi-a putut cumpăra cu 100 de lei, atrăgând numeroase critici şi ironii.

”Roşii, brânză de la sibienii mei, pâine şi untură, unsoare, cum se zice în Ardeal. Nu ştiu ce a luat Ciolacu, dar ştiu un singur lucru: în politică trebuie să fii foarte atent, că poţi să cazi în ridicol extrem de rapid. Trebuie să aibă grijă! Eu atât îi spun, cu simpatie: Domnule, ai grijă! Vi-l amintiţi pe Adrian Năstase în cizme de cauciuc şi în vestă? Nu încerca să fii ceea ce nu eşti”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV.

Cât despre încălţăminte, Rareş Bogdan s-a arătat invidios că Marcel Ciolacu poartă pantofi de 1.500 de euro. ”Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a recomandat Rareş Bogdan.

În luna iulie, la ziua Patriarhului Daniel, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Camerei Deputaţilor Alfred Simonis s-au afişat cu pantofi italieneşti identici, de peste 1.500 de dolari, conform relatărilor de presă.

Sursa foto: Facebook/Rares Bogdan

Comentarii

 1. Motto:
  „LINGĂUL și LICHEAUA sunt două din rolurile unui aceluiași personaj , numeros, hotărât de evenimentele unei epoci să ia asupră-și terminologia deficitară a vocabularului social. Și amândoi și licheaua și lingăul , sunt mai repede niște bolnavi ai unei epoci decât niște temperamente, nenăscuți, numai făcuți.”
  (Tudor Arghezi- Retete)
  Acest individ, pe nume Rareş Bogdan este unul dintre lingăii lui Klaus Iohannis. După 10 ani de mandat în care Klaus Iohannis a fost mai degrabă un presedinte mediocreu fără vre-o performanță notabilă, Rareş Bogdan nu pierde nici o ocazie să-l laude pentru calităti imaginare. Ba mai mult, Rareş Bogdan consideră că după încheierea mandatului prezidential Iohannis are pregătirea necesară pentru funcții importante la nivel european.
  Si toate astea nu fără vre-un interes personal. Omul se vrea pe cai mari si nu-l bagă nimeni in seamă. Inainte de rotativa guvernamentală Rareș Bogdan era mai preocupat de a se autopropune vicepremier cu portofoliu in guvernul ciolacu. (Vezi: https://www.cotidianul.ro/rares-bogdan-se-autopropune-ministru/)
  Ulterior si-a mai nuantat dorinta de a face parte din guvernul Ciolacu după rotativă: „Eu nu vin în guvern să ascut creioane”, declarase acelasi Rareș Bogdan: (Vezi: https://gazetadebistrita.ro/pe-batistuta-europarlamentarului-rares-bogdan-s-au-gasit-urme-de-moloz-de-15-milioane-euro/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *