Ce poți face în acest weekend în București / Lista evenimentelor

oktoberfest festivalul berii Photo 53568778 | Austria © Daniel M. Cisilino | Dreamstime.com

Un maraton de sculptat dovleci şi ateliere de creaţie are loc la Titan Pumpkin Fest, între 20 şi 22 octombrie. Intrarea la eveniment este liberă. Festivalul cuprinde trei zone, cea de ateliere creative, zona de spectacole şi cea dedicată designerilor şi artizanilor.

Bucureștiul se pregătește pentru cea mai mare sărbătoare a berii! Oktoberfest te așteaptă cu entuziasm începând cu data de 19 octombrie în Piața Constituției. Fiecare zi vine cu un program unic, menit să aducă în fața publicului animatori energici, concursuri pline de umor și și o varietate de activități, de la bancuri și skandenberg, la tricouri ude și dart’s.

Iuitorii de filme sunt asteptati la Bucharest Best Comedy Film, ediţia a V-a, în perioada 20 – 30 octombrie. Festivalul cuprinde patru mari secţiuni – filme de comedie în competiţie, Expo Comedy workshop de arta actorului de comedie şi evenimente speciale în hubul de filme şi evenimente din Parcul Drumul Taberei, Amo Lounge.

Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea sunt disponibili pentru tatuaje si piercing-uri timp de 3 zile la International Tattoo Convention Bucharest 2023, ediția a 11-a. Evenimentul are loc in perioada 20-22 octombrie la Palatul Bragadiru din București. Programul convenției include concerte, concursuri, spectacole de magie, acrobație, muzică live și șansa de a intra în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor și body art performers, reunind peste sute de artiști naționali și internaționali cu împătimiți ai domeniului.

Ediţia de toamnă a Salonului Felin Internaţional SofistiCAT are loc la Sala Palatului pe 21 si 22 octombrie. Salonul este deschis între orele 10:00-17:00. SofistiCAT este o competiţie unde peste 250 de pisici participante vor intra in competiţie pentru un loc pe podium.

De vineri până duminică, zeci de producători, meșteri, artizani și negustori se vor aduna în curtea Muzeului Național al Țăranului Român pentru un festin gastronomic și nu numai la Târgul lui Brumărel. Programul este între orele 10:00 și 18:00, iar intrarea este liberă.

Om cu Om – Festival de Cartier aduce împreună oamenii care locuiesc, lucrează sau studiază în cartierele Buzești, Icoanei și Mântuleasa, prin ateliere de cunoaștere, implicare civică și artă comunitară. Misiunea evenimentului, aflat la prima ediție, este de a cultiva spiritul civic, îmbinând activități plăcute și creative cu imboldul de a forma o rețea de vecinătate care să revitalizeze cele trei cartiere.

Sursa: București FM / Rador

Photo 53568778 | Austria © Daniel M. Cisilino | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *