Cele mai populare filme şi seriale disponibile pe Netflix, prezentate pe un site dedicat

Netflix-logo-and-screen-1170x658 sursa foto: Playtech

Cele mai populare filme şi seriale disponibile pe Netflix sunt prezentate într-un site dedicat, pe baza unui nou sistem, mai relevant, de măsurare, scrie News.ro.

Aşa cum a promis în octombrie, Netflix trece la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului. În loc să mai ia în calcul o vizionare după doar două minute de redare, compania va măsura numărul însumat al orelor de vizionare pe care le adună titlurile şi, în funcţie de acest criteriu, va stabili topurile de popularitate.

Topurile de popularitate au, acum, o nouă casă, în afara platformei de streaming. Netflix a creat un site dedicat acestora.

Aici, vor fi afişate topuri săptămânale de popularitate, atât pentru filme, cât şi pentru seriale, care vor fi actualizate în fiecare zi de marţi.

Vor exista două categorii principale pentru listele de filme şi seriale – producţii în limba engleză şi producţii în alte limbi. În dreptul fiecărui titlu va fi afişat numărul însumat de ore de vizionare.

Există şi un top al celor mai populare producţii din toate timpurile (nu doar din ultima săptămână). Aici măsurarea se face în funcţie de performanţa din primele 28 de zile din momentul lansării şi se aplică o rotunjire la 10.000 de ore.

sursa foto: Playtech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *