Circulaţia feroviară pe M 800 Bucureşti – Constanţa a fost reluată/Trenurile circulă pe un singur fir la Feteşti unde ieri au deraiat cinci vagoane ale unui tren de marfă

tren deraiat Sursa foto Lucian Luci Facebook 1

Traficul feroviar pe Magistrala M 800 Bucureşti – Constanţa a fost reluat în această dimineaţă dar pe un singur fir în zona staţiei Feteşti unde ieri au deraiat cinci vagoane ale unui tren de marfă, anunţă CFR Infrastructură. Echipele de intervenţie au reuşit să repună pe şină toate cele cinci vagoane deraiate şi să finalizeze lucrările de reparaţii la linia de cale ferată şi la firul de contact care asigură tensiunea pentru locomotivele electrice.

Intervenţiile încă sunt în desfăşurare iar după finalizare circulaţia va fi posibilă pe ambele fire, precizează Compania CFR Infrastructură. Administratorul reţelei feroviare transmite scuze tuturor călătorilor care au fost afectaţi în urma deraierii de ieri atunci când peste 20 de trenuri au fost anulate sau deviate pe ruta ocolitoare Făurei – Buzău şi au ajuns la destinaţi cu trei – patru ore de întârziere.

Tot pe M 800 Bucureşti – Constanţa se circulă pe un singur fir şi pe segmentul Basarabi – Dorobanţu în judeţul Constanţa unde marţi a deraiat un alt marfar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *