Citigroup, BNY Mellon și Welles Fargo, trei dintre cele mai mari bănci din lume, investesc într-o companie de blockchain

Redacția mai 10, 2022 1 comentarii
criptomoneda

Trei dintre cele mai importante bănci din lume, Citigroup, BNY Mellon și Wells Fargo, s-au alăturat unei runde de finanțare pentru un dezvoltator american de tehnologie care realizează tranzacții cu criptomonede, scrie Financial Times.

Finanțarea Seria B de 105 de milioane de dolari evaluează compania Talos la 1,25 miliarde de dolari. Condusă de investitorul în tehnologie General Atlantic, runda include și susținători anteriori ai Talos, cum ar fi Fidelity Investments și investitori de capital de risc Andreessen Horowitz și PayPal Ventures.

Acordul vine în condițiile în care prețurile cripto scad și multe dintre marile puteri ale finanțelor tradiționale așteaptă o mai mare claritate de reglementare pentru a lua decizii cruciale cu privire la strategiile activelor digitale.

Acest lucru arată că în culise grupurile financiare caută modalități de a face tranzacțiile cu criptomonede mai sigure pentru investitorii instituționali și se pregătesc pentru perspectiva ca activele tradiționale să ia o formă digitală.

Sursă foto: Pexels

Comentarii

  1. Cat timp blockchain-ul lasa un ‘blackhole’ e sortit esecului. Exista deja cel mai bine pus la punct dintre toate, cel al Cardano.

    Din pacate, lumea nu-si doreste asa ceva cu adevarat. E totul o fatada. Coruptia imbelsugheaza-n intuneric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.