Cîțu, replică la acuzațiile lui Turcan că nu mai sunt bani de pensii: Dacă avea ceva de spus putea să vină la ședința BPN, nu în presă. Este ministrul muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri

raluca turcan florin citu virgil popescu alegeri pnl sibiu Sursa foto: G4Media

Liderul PNL, Florin Cîțu a declarat, luni, în replică la acuzațiile lansate de ministrul muncii, Raluca Turcan, potrivit căreia din 26 noiembrie nu vor mai fi bani de pensii, că ”dacă avea ceva de spus putea să vină la ședința BPN, nu în presă”. Cîțu a mai spus că ministrul Turcan ”să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”.

Într-o comunicare către colegii din BPN obținută de G4Media.ro, Raluca Turcan îl acuză pe Florin Cîțu că este dispus să joace la poker până și banii de pensii, precizând că de o lună îi spune că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii și alocații.

Cele mai relevante declarații făcute de Florin Cîțu după consultările de la Cotroceni:

  • Am fost la consultări. Cred că e foarte important. Sunt două luni de zile în care nu s-a găsit majoritate și am ajuns la acest compromis. Facem această coaliție pentru că toate celelalte alternative erau mult mai dure. Este un moment important. Vreau să-i asigur pe români că această coaliție nu este necondiționată. Mă voi asigura că interesele românilor nu vor fi niciodata puse sub semnul întrebării și stabilitatea financiară a țării nu e pusă în pericol. Principiile liberale voi lupta în continuare pentru ele.
  • Am avut o echipă de negociere, am avut un președinte al echipei de negociere. A fost supusă la vot echipa de miniștri și a trecut cu majoritate. Ministerul proiectelor europene are un rol foarte important. PNRR rămâne în picioare și acolo sunt incluse toate reformele agreate cu Comisia Europeană. Aceasta va garanta o anumită traiectorie, e încă o garanție că tot ce am promis se va îndeplini.
  • Doamna Turcan dacă avea ceva de spus putea să vină la ședința BPN nu în presă. Este ministrul muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri.  Vom vedea susținerea în Parlamentul României.

Sursa foto: G4Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *