Citylink, platforma românească de car-sharing, se extinde în Brașov și crește flota de biciclete în București

Citylink fotografie de prezentare Foto: Citylink / fotografie de prezentare

Platforma de mobilitate urbană Citylink, care furnizează mașini hibride pentru car-sharing în București, se extinde în Brașov, potrivit unui comunicat de presă.

Citylink va menține tarifele unice, valabile atât în București, cât și în Brașov și Poiana Brașov. Specific Brașovului și Poianei Brașov, pentru întreaga flotă de 120 de automobile Toyota Yaris, închiderea curselor va putea fi efectuată atât în București, cât și în Brașov și în Poiană.

În plus, Citylink readuce în București, din 1 aprilie, o flotă de 850 de biciclete disponibile în sistem bike-sharing, număr dublu față de cel disponibil în 2020.

Platforma a fost dezvoltată de o echipă de antreprenori români.

“După primul an de activitate, în București, în 2021 deschidem noi piețe, cu o prezență directă a Citylink, iar primul oraș în care ne extindem activitatea este Brașov – pol economici pentru regiunilea sa și destinație turistică tot mai populară, pentru români, dar și pentru străinii care ne vizitează țara. Ne vom continua extinderea în mai multe orașe importante din țară, inclusiv în sistem de franciză. Am pus deja la punct platforma tehnică și suntem gata să oferim, la cheie, partenerilor din țară întreaga componentă tehnică, know-how-ul și gestiunea integrală a relației cu clienții. În același timp, partenerii noștri de franciză nu trebuie decît să aducă flota de automobile”, a declarat Igor Grosu, cofondator Citylink.

Utilizatorii modelelor Toyota Corolla și Mercedes-Benz Clasa C vor putea închide cursele oriunde în București, dar și în locurile de parcare dedicate, din incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă din Otopeni.

Sistemul de car-sharing presupune închirierea automobilelor de către clienți pe durate scurte și plasarea lor, la încheierea călătoriei, în orice loc din localitatea unde au fost închiriate.

Foto: Citylink / fotografie de prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *