Ciucă, întrebat dacă vom avea în România impozit de 1% pe cifra de afaceri la multinaţionale: “Cred că este cât se poate de onest ca toţi cei care fac profit în România să plătească taxe”

Redacția aug. 9, 2023 3 comentarii
calculator venituri taxe calcule salarii impozit pixabay.com

Întrebat dacă vom avea impozit de 1% pe cifra de afaceri la multinaţionale sau vom avea impozit pe transferurile de profit, preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat că este onest ca toate companiile care fac profit în România, indiferent că sunt străine sau româneşti, să plătească taxe, transmite News.ro. El a mai spus că astfel de măsuri intră în aria Ministerului de Finanţe care va decide în acest sens.

„Este tot o decizie care se va lua la Ministerul de Finanţe. Eu cred că este cât se poate de onest ca toţi cei care fac profit în România, că sunt companii multinaţionale sau companii româneşti să plătească taxe”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat marţi la sediul PNL din Capitală dacă vom avea impozit de 1% pe cifra de afaceri la multinaţionale sau vom avea impozit pe transferurile de profit.

Liderul PNL a mai precizat că „Ministerul de Finanţe trebuie sa găsească acele soluţii prin care să nu poata să fie evitate plăţile de taxe şi impozite”.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii

  1. Patrihotii isi protejeaza faima, integritatea si parada lor. In Romania doar hotiile si talhariile crimei organizate institutionale sunt scutite total de impozite si taxe si impozite.

  2. Nu il mai intrebati ma pe Ciuca de economie ca va da raspunsuri d-astea de copil de 5 ani, niste truisme d-astea de politician de carton …

  3. “toate companiile care fac profit în România, indiferent că sunt străine sau româneşti, să plătească taxe”
    pai daca fac profit sigur platesc 16% impozit.
    Problema este ca nu fac profit, si declara pierderi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *