Clienții marilor operatori de telecomunicații, Telekom, Orange, Vodafone și Digi, reclamă probleme cu rețeaua, vineri / Reacțiile companiilor

antena, comunicatii, telecomunicatii, tehnologia 5g Sursa foto Pixabay Sursa foto: Pixabay

Clienții marilor operatori de telecomunicații din România raportează probleme de funcționare ale rețelei, vineri seară. Probleme sunt raportate la toți marii operatori, Telekom, Orange, Digi și Vodafone.

UPDATE 22:45 Și clienții de la Vodafone și Digi raportează probleme de funcționare a rețelei, scrie Biziday.

Digi:

Vodafone:

Știrea inițială

Clienții companiilor de telecomunicații mobile Telekom și Orange reclamă probleme în funcționarea rețelei, vineri după-amiază.

Pentru unii clienți Telekom, internetul mobil funcționa cu întreruperi.

Clienții Orange scriu pe pagina de Facebook a operatorului că „nu mai funcționează internetul, aplicația mobilă, site-ul web”. „Servicii nefunctionale, aplicatia my orenge nefunctionala, serviciul clienti inaccesibil, Chatul djingo la fel”, scrie un alt client.

„Ca urmare a unui incident de rețea, independent de Orange, petrecut în afara teritoriului României, o parte dintre clienții noștri rezidențiali și de business nu au acces la internet fix. Echipele tehnice fac eforturi pentru a găsi cât mai rapid o soluție de remediere, astfel încât serviciile să revină în funcțiune într-un timp cât mai scurt. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create”, a transmis și Orange.

Compania de telecomunicații mobile Telekom anunță că întâmpină dificultăți tehnice în asigurarea bunei funcționări a serviciului de internet mobil. „Echipele tehnice lucrează pentru remedierea cât mai rapidă a acestei situații”, transmite compania, într-un mesaj pe Facebook.

Site-ul DownDetector arată utilizatorii raportează probleme la Orange, în toată țara, începând cu ora 16.25. Cele mai raportate probleme sunt: total blackout, cu internetul mobil și cu website-ul.

Orange:

 

Tot DownDetector arată că utilizatorii raportează probleme și la Telekom, începând cu ora 16.25. Cele mai raportate probleme: internet mobil, total blackout și nici un semnal.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii

  • Buna întrebare! 🤦🏻‍♀️😒
   Mie nu imi mai merge deloc! Și nici măcar nu pot să îi contactez pe cei de la Telekom 🤦🏻‍♀️

 1. Orange e praf pe langa Bucuresti… in Corbeanca la …oiosi 5G taica … ei e fruncea… de la Buftea spre Bragadiru daca esti langa antena bine restul sunt mai prosti…. culmea e ca pe harta lor cu vitezele e foarte bine, la o reclamatie am intebat ce e cu vitezele alea si mi s-a spus ca ei garanteaza accesul in afara cladirilor… asta e cand nu prea stii mare lucru si esti mare inginer de sistem… cu scoli la ff pe bani….

 2. Să ne fie cu iertare dar nici Digi nu au servicii de calitate nici măcar în aer liber nu în casă am noroc că merge internetul fix și folosesc Whatsapp telegram și messenger că astfel am fi ca în era de piatră.rusine tuturor companiilor de telecomunicații din România

 3. Telekom e varza in Pascani .Stai langa antena si nu ai internet .Preturi mari si servicii de proasta calitate .De fapt cred ca toate companiile din Ro sunt varza .compensari daca iti cade reteaua -zero .

  bubuie economia ,dar nula noi .

 4. Nici în Cernavodă ieri vineri nu a mers internetul nici pe telefonul meu nici pe telefonul nevestei ambele telefoane internet de telefon de la Telekom Mobile Romania acuma însă azi acuma merge foarte bine internetul mobil este ok .

 5. La Chiajna in margine bucurestiului dezastru de ani buni .Semnal cu taraita,dezastru total mai ales ziua.La tara in padurea nesfarsita am semnal mult mai bun ca in buza capitalei.Deadreptul socant si deneanteles.Stiam ca Romania are viteze foarte bune la internet.Fals parca am fi in 2 g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *