Clujenii de la Hexagon au început dezvoltarea Estoria City, primul lor proiect bucureștean, amplasat pe platforma Policolor

estoria city Sursa foto: Hexagon

Clujenii de la Hexagon, companie controlată de Raul Ciurtin, fostul proprietar al Albalact, și Florin Mariș, au început construcția proiectului imobiliar mixt Estoria City amplasat în zona Est a Capitalei, care va cuprinde 20.000 metri pătrați de spații comerciale, 50.000 metri pătrați spații de birouri, 3.000 de locuri de parcare, 25.000 metri pătrați spații verzi și un total de 1.200 apartamente de tip studio, 2,3 și 4 camere. Dezvoltarea se va face pe etape.

Proiectul se dezvoltă pe platforma Policolor din Estul Bucureștiului lângă Ikea Pallady și este dezvoltat pe 14 hectare.

”Proiectele mixte, care aduc în același loc tot ceea ce avem nevoie pentru a avea un trai liniștit și confortabil, câștigă din ce în ce mai mulți adepți pentru că generează reduceri de timp și de costuri. Acestea sunt dezvoltări complexe, fiecare componentă având specificul ei, care pot fi realizate cu succes dacă dezvoltatorii lucrează pe parcursul derulării proiectului cu cei mai buni specialiști”, a declarat Adina Iuga, reprezentant Imoteca, consultantul care va vinde proiectul în piața imobiliară.

Dezvoltat pe o suprafață, de 14 hectare, Estoria City va include o zonă rezidențială cu  patru clădiri și 1.200 de apartamente, iar dezvoltatorii vor amenaja spații de încărcat pentru mașini electrice și a propriul sistem de colectare a deșeurilor.

”Într-o piață din ce în ce mai competitivă, proiectele imobiliare care se adresează exact nevoilor și exigențelor cererii, vor fi câștigătoare. Calitatea construcției, mixul și structura proiectului, facilitățile oferite de zona în care acesta este construit, sunt criterii importante pentru achiziția unei locuințe. Experiența pe care o avem pe piața rezidențială din România ne ajută să facem posibilă întâlnirea cererii cu oferta într-un parteneriat benefic ambelor părți”, a declarat Adina Iuga.

Zona comercială, de 34.000 mp, este divizată între mari operatori de retail – Leroy Merlin, Kaufland și Lidl, și o galerie comercială, Estoria Gallery, care va cuprinde o varietate de magazine, restaurante și servicii.

Estoria City va include și 50.000 mp de spații de birouri, în trei clădiri, care se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor.

Hexagon a dezvoltat până acum, în Cluj-Napoca, trei proiecte de birouri, vândute cu 30 de milioane de euro, unul care îmbină birouri cu rezidențial și retail, și două rezidențiale, dintre care unul se află în construcție, la care se adaugă Estoria City din București.

Sursa foto: Hexagon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *