CNAIR a primit șapte oferte la contractul de 200 milioane lei pentru modernizarea DN 17 C, ieșirea din Bistrița spre județul Maramureș

DN 17 C Bistrița Dumitra

CNAIR a primit șapte oferte la contractul de aprox. 200 de milioane lei, fonduri de la Buget pentru modernizarea DN 17 C la ieșirea din municipiul Bistița (jud. Bistrița-Năsăud) spre județul Maramureș. Este un contract de proiectare și execuție cu o durată de 30 de luni pentru modernizare și lărgire pe DN 17 C, Bistrița-Dumitra, un tronson de 8 kilometri degradat și îngust pe care Compania de Drumuri vrea să amenajeze și benzi suplimentare pentru camioane. DN 17 C face legătura între DN 17 Dej-Bistrița-Suceava și DN 18 Baia Mare-Borșa-Iacobeni, trasee din Transilvania, Maramureș și Bucovina.

,,Ob. contractului consta in prestarea serviciilor de proiectare , precum si Executia lucrarilor pentru Reabilitarea drumului national DN17C, km 1+200 – km 9+200″ -SEAP.

1. Ofertant unic : ANTREPRIZA DE REPARATII SI LUCRARI A R L CLUJ,

2. Asociere : DIFERIT AG (Leader),OYL COMPANY HOLDING AG S.R.L.,DIFERIT S.R.L.,VIAROM CONSTRUCT,

3. Asociere : FRASINUL (Leader),INFRA EXPERT AD,PERFECT CONSULT EUROPE,

4. Asociere : SC FAR FOUNDATION SRL (Leader),ROSTDORSTROY,SC DP CONS SRL,

5. Asociere : INDEMINAREA PRODCOM S.R.L. (Leader),EURODRUM COM SRL,CONSORZIO FUTURE BUIL,

6. Asociere : MIS GRUP (Leader),TOTAL ROAD,TARMAC AGREGA MADENCILIK VE YAPI SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI,AD ASTRA IPP S.R.L.,DRUMSERV,

7. Asociere : DIMEX-2000 COMPANY (Leader),OPR ASFALT,DROMCONS,ROAD EXPERT DESIGN S.R.L.,

Lățimea drumului variază între 7 și 8 metri, sunt diferite stadii de degradare, iar expertiza tehnică arată că nici măcar actuala structură nu corespunde valorilor de trafic din prezent.

Potrivit caietului de sarcini pe care l-a studiat Economedia, modernizarea înseamnă o platformă a drumului de cel puțin 9 metri și va aduce realizarea unei benzi suplimentare pentru camioane pe patru tronsoane, alterantiv, fiecare cu o lungime cuprinsă între 310 metri și 4 kilometri. Banda de circulație va fi lărgită la 3,5 metri/sens, iar în lateral vor fi acostamente late de câte un metru.

CNAIR derulează licitația prin Direcția de Drumuri și Poduri Cluj, iar termenul estimat pentru evaluarea ofertelor este 16 august 2024.

Sursa Foto : Googlea Maps

 

 

Comentarii

  1. Germania este pregatita sa revina la marca in maxim 24 de ore daca mafia si coruptia statelor UE va devaloriza moneda euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *