CNAIR construiește un pasaj între DN 1 C și Parcul Industrial Tetarom III de lângă Cluj Napoca. Contract de 65 de milioane lei din PNRR și termen de 30 de luni

Pasaj DN 1 C Tetarom III

Compania de Drumuri a lansat luni, 18 decembrie licitația pentru proiectarea și execuția pasajului rutier de la Jucu, pe DN 1 C, un pasaj peste linia CFR care să facă legătura între Drumul Național 1 C Cluj-Dej-Baia Mare și Parcul Industrial Tetarom III din zona de nord-est a municipiului Cluj Napoca. Proiectul este finanțat din PNRR are o valoare de 65,5 milioane lei, iar durata este de 30 de luni cu 6 luni proiectare și 24 de luni pentru execuție. Lungimea pasajului va fi de 233 metri cu un drum de legătură de 900 de metri, potrivit documentației pe care a studiat-o Economedia.

,,Ob. contractului consta in prestarea serviciilor de expropiere si de proiectare , precum si Executia lucrarilor pentru realizarea obiectivului de investitii: Pasaj de legatura intre DN1C si Parcul Industrial Tetarom III. ” -SEAP.Proiectul de derulează într-un parteneriat CJ Cluj-CNAIR. Indicatorii tehnico-economici au fost aprobați în octombrie 2022, conform publicației ActualdeCluj.ro cu o valoare de 78 milioane lei.

Potrivit documentației tehnice, pasajul va fi construit la Jucu, intersecția DN 1 C cu Drumul Județean 109 D peste linia de tren 401 Cluj-Napoca-Apahida-Dej Călători, în zona intersecției fiind amplasată și stația CFR Jucu. Pasajul este necesar pentru a reduce timpul de așteptare la bariera CFR și cozile care se formează pe DN 1 C pentru virajele la dreapta/stânga după coborârea barierei.

Ofertele la contract pot fi depuse până pe 5 februarie 2024, iar prețul ofertei are o pondere de 70 % din punctaj.

Comentarii

  1. Greu le pica fisa la guvernantii vietii
    Acolo era haos de 10 ani de azile … Doamne fereste sa intrebi vreun inginer cum ar rezolva problema …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *