Coca – Cola a anunțat oficial că va continua producția și comerțul în Rusia / În consecință, autoritățile din Ucraina cer locuitorilor boicotarea produselor  companiei  și închiderea unei fabrici

G4Media mart. 4, 2022 0 comentarii
coca cola

Anton Herashchenko, consilier al Ministerului de Interne al Ucrainei, le-a cerut joi tuturor ucrainenilor să nu mai consume produse Cocoa Cola și a solicitat închiderea fabricii pe care compania o deține în această țară, informează Agenția de presă ucraineană UNN.

Asta, pentru că societatea continuă să funcționeze în Rusia.

“Fac un apel către proprietarii celor mai mari lanțuri de retail din Ucraina: Vă rog să rupeți toate contactele cu Coca-Cola începând de mâine! Vă puteți închide fabrica din districtul Brovary din regiunea Kiev, mâine, a anunțat Anton Gerashchenko.

Compania a anunțat oficial că nu întrerupe producția și relațiile comerciale pe care le aure în Rusia, în ciuda invaziei Ucrainei.

“Toate instalațiile operaționale, de producție și logistică ale Coca-Cola din Rusia funcționează. Suntem pe deplin responsabili față de parteneri, societate și miile de angajați din Rusia. Prioritatea noastră principală este siguranța angajaților noștri”, a anunțat compania conform agenției de presă rusă TASS.

Coca-Cola Hellenic Bottling Company AG (Coca-Cola HBC) este principala companie de producție și distribuție de băuturi pentru Compania Coca-Cola din Europa și parte a sistemului Coca-Cola.

Coca-Cola HBC AG operează în 28 de țări și deservește o populație de 595 de milioane de locuitori.

Coca-Cola HBC Rusia deține 10 fabrici de producție de băuturi răcoritoare și sucuri în Moscova și regiunea Moscova, Sankt Petersburg, Samara, Ekaterinburg, regiunea Rostov, Novosibirsk, Krasnoyarsk și Vladivostok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.