Compania americană de semiconductori onsemi a deschis un nou centru de proiectare pentru cipuri semiconductoare în București

semiconductori placa Sursa foto: Pixabay

Compania americană de semiconductori onsemi a deschis un nou centru de proiectare pentru cipuri semiconductoare în București, potrivit unui comunicat al companiei.

Centrul cuprinde întregul ciclu de dezvoltare a noilor produse, acoperind o gamă largă de activități, cum ar fi proiectarea circuitelor integrate, layout-ul, dezvoltarea testelor, aplicațiile, dezvoltarea tehnologiei, managementul proiectelor și marketingul produselor. Achiziționată de onsemi în 2008, echipa din România a continuat să crească, depășind 100 de angajați, adoptând în același timp noi tehnologii pentru dezvoltarea celor mai bune semiconductoare din clasa sa.

„Faptul că întregul ciclu de dezvoltare se află într-un singur loc permite o colaborare mai strânsă care accelerează procesul de la ideea inovatoare și dezvoltare până la livrarea către client”, a declarat Brian Pickard, vicepreședinte al Power Solutions Group la onsemi.

Centrul de proiectare este situat în campusul The Light One, în București. Datorită proximității sale față de Politehnica, o universitate primară de cooperare pentru onsemi în București, este o locație ideală pentru a oferi oportunități studenților străluciți care sunt interesați să își dezvolte competențele în cadrul unei companii de top din domeniul high-tech. Acest lucru va consolida și mai mult relația existentă cu universitatea, unde experții onsemi predau deja cele mai recente tendințe în materie de proiectare și tehnologii electronice. Spațiul mai mare și mai dinamic de înaltă tehnologie va permite onsemi să continue să crească și să își extindă activitățile în domeniul dezvoltării semiconductorilor.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *