Compania de inteligență artificială Druid AI se relochează în Opera Center I, deținută de CA Immo

Redacția ian. 13, 2022 0 comentarii
Liviu Dragan CEO DRUID

Compania Druid AI, specializată în inteligența artificială conversațională, s-a relocat într-un nou spațiu de birouri de 600 mp în Opera Center I, clădire de birouri deținută de CA Immo și aflată în apropierea stației de metrou Eroilor. Tranzacția a fost intermediată de CBRE.

Platforma fără cod a Druid AI permite companiilor să automatizeze comunicațiile cu clienții și angajații folosind asistenți virtuali dotați cu inteligență artificială. Grație conectorului nativ premiat UiPath, Druid oferă boților RPA („roboți“ software ce contribuie la automatizarea asistată și neasistată a proceselor) abilități unice de conversație, adaugă servicii cognitive îmbunătățite și simplifică îndeplinirea sarcinilor automatizate într-o manieră similară activității umane.

„Afacerea noastră se extinde rapid, la fel și echipa noastră din București, de aceea aveam nevoie de un sediu nou, cu acces facil, într-un spațiu de bună calitate și aproape de punctele de interes ale orașului: universități, parcuri, centre de evenimente artistice și culturale. Opera Center este mai mult decât o clădire de birouri, este un reper important al Bucureștiului și sunt sigur că acest nou spațiu de lucru ne va inspira să ne dezvoltăm și mai mult”, a declarat Liviu Drăgan, CEO Druid AI.

Noul spațiu de birouri al Druid AI este situat la etajul 6 al clădirii Opera Center pe o suprafață de aproximativ 600 mp.

„Ne bucurăm să primim DRUID AI în portofoliul nostru și suntem încântați să găzduim o companie atât de dinamică, un viitor unicorn născut în România, în cadrul Opera Center. De-a lungul anilor, toate proiectele noastre de birouri s-au dovedit a fi spații de bun augur pentru afaceri în creștere: avem chiriași care și-au dublat suprafețele ocupate sau chiar mai mult”, a declarat Marian Roman, Managing Director CA Immo Real Estate Management România.

Amplasată la 50 m de stația de metrou Eroilor, Opera Center I beneficiază de o panoramă asupra râului Dâmbovița și Operei Naționale București. Parcurile Izvor și Cișmigiu se află pe o rază mai imcă de un kilometru, iar Grădina Botanică și zona Cotroceni sunt situate la doi kilometri de clădirea de birouri. Centrul vechi, Piața Unirii și sediile instituțiilor publice, respectiv Primăria Capitalei, Curtea de Apel București și Palatul Parlamentului sunt la mai puțin de 3 km distanță.

Opera Center I cuprinde un total de 11.900 mp de spații de birouri moderne desfășurate pe opt etaje, având o fațadă de sticlă impresionantă, cu elemente complexe de zidărie pe toate laturile.  Certificat LEED Gold, clădirea Opera Center I găzduiește companii importante precum: NN Lease, GSK Consumer HealthCare, Qualitance, Borza & Asociatii, Siemens și DHL Logistics.

Sursa foto: CA Immo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *