Compania de securitate cibernetică Safetech Innovations anunță că deschide un birou în SUA. Compania mai este prezentă în Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite

Redacția apr. 20, 2023 0 comentarii
Safetech Innovations

Safetech Innovations, companie de securitate cibernetică, anunță că înființează o filială în SUA, fiind cea de-a treia locație în care companie este prezentă, după deschiderile de birouri în Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite, pe parcursul anului 2022, potrivit unei informări publicate la Bursa de Valori București.

Conform informării, compania deține 67% din capitalul social al filialei înființate. Entitatea din SUA va fi condusă de Liana-Ancuța Stancu, care va ocupa funcția de Director și va coordona astfel operațiunile filialelor Companiei din Marea Britanie și SUA.

„În următoarele luni, activitatea entității se va axa pe aspecte de operaționalizare, precum deschidere de cont, autorizare, angajarea a două persoane, un expert în vânzări și un altul în pre-vânzări și încheierea de parteneriate cu vendori locali”, potrivit documentului de la BVB.

Documentul mai arată că serviciile tehnice vor fi furnizate din România, precum și din Marea Britanie, în măsura în care va fi posibil, iar în viitor va fi creat un centru de operațiuni de securitate local (Security Operations Center), care va fi operat de o echipă tehnică locală care va fi aliniată celorlalte echipe din România, Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite.

Obiectivul companiei este de a deveni o organizație globală prin crearea de echipe de vânzări, tehnice și de pre-vânzări în fiecare locație în care are înființate filiale, se mai menționeză în informarea de la BVB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *