Consiliul Concurenței anunță că monitorizează piața carburanților pentru ca unele companii să nu profite de această situație. O eventuală creștere nejustificată a prețurilor poate conduce la sancțiuni

Redacția mart. 9, 2022 1 comentarii
benzinarie Sursa foto Pixabay

Consiliul Concurenței a transmis că monitorizează piața carburanților și investighează situațiile în care preturile au crescut foarte mult.

„Este o situație internațională dificilă și volatilă generată de adoptarea măsurilor economice de combatere a agresiunii ruse în Ucraina. În acest context, noi veghem ca unele companii să nu profite de această situație, deoarece o eventuală creștere nejustificată a prețurilor poate conduce la sancțiuni”, a declarat Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

Reprezentanții Guvernului au anunțat că nu sunt probleme cu stocurile de carburanți, iar România nu are nicio problemă cu aprovizionarea benzinăriilor.

Consumatorii pot utiliza aplicația Monitorul Prețurilor pentru Carburanți pentru a se orienta și a afla care sunt prețurile practicate de benzinării.

Comentarii

 1. V-ati trezit?
  Erati in coma!
  Si ce puteti sa faceti cartelului?
  Stați liniștiți la locurile voastre,
  România e pregătită să fie luată prin surprindere!
  😩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *