Continuă ieftinirile la Petrom / Benzina a scăzut sub 7 lei pe litru, iar motorina coboară spre 8 lei / Un plin de motorină este cu 9 lei mai ieftin decât în urmă cu o lună

IMG_3140

Benzina și motorina standard s-au ieftinit și vineri la Petrom. Prețurile afișate la stațiile Petrom din Capitală sunt cu 5 bani mai mici decât miercuri, când a avut loc precedenta modificare de preț, potrivit Monitorul Prețurilor și peco-online.ro. Miercuri, reducerea a fost de 8 bani pentru ambele sortimente. Seria ieftinirilor a început în urmă cu două săptămâni.

Un litru de benzină standard costă la stațiile din București între 6,90 și 6,96 lei.

Litrul de motorină standard costă între 8,14 și 8,17 lei. Este vorba de prețurile de la pompă, valabile după aplicarea compensării de 50 de bani.

Prețurile din imagine sunt cele de la stația Petrom din Calea Vitan nr. 49-55.

Comparativ cu luna trecută, notează peco-online.ro, prețul mediu al unui litru de benzină s-a majorat cu 1,0%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 3,5 lei mai mult decât în urmă cu 30 de zile.

În cazul motorinei, prețul mediu al unui litru s-a diminuat cu 2.1%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 9 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *