Craterele din Sectorul 6, „pasate” între Primării. Amenzi triplate pentru şoferii care parchează pe spaţiul verde

gropi, cratere, reparatii, strada, sector 6 Sursa foto: Ciprian Ciucu

Primăria Sectorului 6 va repara de urgenţă gropile de pe bulevardele din sector pe care le administrează Primăria Municipiului Bucureşti prin Administraţia Străzilor. Primăria Generală are conturile blocate, Companiile Municipale care făceau lucrări de infrastructură urmează să fie desfiinţate iar soluţia a fost un acord cu PMB care să permită plombarea craterelor.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu a anunţat şi inventarul gropilor mari: 100 de cratere care nu suferă amânare din care un sfert pe bulevardul Prelungirea Ghencea, arteră care intră în reparaţii de săptămâna viitoare. Pe Prelungirea Ghencea sunt gropi mari, şantierul pentru modernizarea şoselei este blocat, iar pietonii nu au trotuare şi răzbat greu printre noroaie.

De asemenea, Ciucu spune că nu poate prelua investiţia de lărgire a Prelungirii Ghencea (Nicuşor Dan intenţiona transferul către Primăria de sector sau la CNI – Compania Naţională de Investiţii) pentru că lucrarea costă 480 de milioane de lei, iar bugetul sectorului pentru investiţii este de doar 300 milioane de lei.

Tot în sectorul 6, amenzile pentru şoferii care parchează pe spaţiul verde vor fi triplate: de la 500 de lei în prezent, la 1.500 de lei, decizia urmând să fie supusă la vot în Consiliul Local.

Sursa foto: Ciprian Ciucu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *