Dacia anunță lansarea unui program de mobilitate prin care clienții care ajung cu mașinile în service pentru o perioadă mai lungă de timp vor primi mașini de înlocuire

Dacia, masini, productie auto, producatori auto

Clienții Dacia care ajung cu mașinile în service și vor fi nevoiți să le lase acolo pentru mai mult timp vor primi mașini de înlocuire din partea Dacia, care trimite în rețea „cea mai mare flotă de înlocuire din România”.

Clienții Dacia care sunt nevoiți să își lase mașinile în service pentru o perioadă mai lungă de timp vor primi mașini de înlocuire de la Dacia, potrivit unui comunicat al companiei.

Conform comunicatului, în completarea soluțiilor deja existente (vehicule proprii ale reparatorilor din fiecare județ, respectiv Dacia Asistență), clienții vor putea beneficia de un vehicul de înlocuire pe perioada în care automobilul Dacia pe care îl dețin este imobilizat pentru reparații.

„La nivel național vor fi disponibile 117 vehicule, ceea ce reprezintă cea mai mare flotă de vehicule de curtoazie din România. Printre acestea se numără 27 de vehicule Spring, Dacia fiind prima companie auto din România care oferă clienţilor săi posesori de vehicule electrice o soluție identică de mobilitate. Flota de vehicule de înlocuire, disponibilă din această lună în întreaga rețea Dacia, cuprinde 74 de automobile Sandero Stepway, 27 de vehicule Spring, 10 vehicule Duster și câte 3 vehicule Jogger și Logan, toate în versiuni superioare de echipare”, potrivit comunicatului de presă.

Compania transmite că, pentru acordarea unui vehicul de curtoazie, este necesar ca vehiculul imobilizat, marca Dacia, să aibă o  vechime de maxim 7 ani, sau 200.000 km parcurși. 

„În cazul defecțiunilor de ordin mecanic sau electric, vehiculul de înlocuire se acordă, în funcție de disponibilitate, chiar din ziua emiterii ordinului de reparație.  În cazul reparațiilor de caroserie, vehiculul de curtoazie este oferit, în funcție de disponibilitate, începând din a 16-a zi de la emiterea ordinului de reparație”, se mai menționează în comunicatul de presă. 

Foto: Inquam Photos/ Adel Al-Haddad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *