Dacian Cioloș: ”UE nu suplimentează sumele pentru agricultori, se pregătește alt pachet”/ Ministrul Agriculturii, Petre Daea: ”Cu siguranță vom avea parte de mai mulți bani. Se lucrează la o nouă schemă”

G4Media mart. 30, 2023 1 comentarii
fonduri bani euro

Fostul ministru al Agriculturii, Dacian Cioloș, a declarat, joi, la Digi24, că UE nu va suplimenta sumele pentru agricultori, dar se pregătește un alt pachet de ajutor pentru fermieri.

Cioloș a fost urmat de ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a transmis că ”e în legătură permanentă cu oamenii de la Bruxelles și se lucrează la o nouă schemă”.

Acesta a mai spus că România nu a avut nicio contribuție la formula de calcul pentru ajutorul agricultorilor, ci că aceasta a fost impusă de UE:

  • ”României îi revine suma inițială și se lucrează la o nouă schemă de ajutor, mai consistentă din punct de vedere a sumei totale și așteptăm ce îi vine concret României. Suntem în legătură cu oamenii noștri de la Bruxelles, la 17:00 va fi o întâlnire și așteptăm informații noi (…) Cu siguranță da (vom avea parte de mai mulți bani, n.red.)”.

Pexels/ Cottonbro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *