Dezvoltatorul Certion a primit autorizație de construire pentru Galileo Olimp Resort& Residences, proiect cu 173 de apartamente

Foto Galileo

Certion, dezvoltator imobiliar fondat în 2015 de Cătălin Scripcaru, fost country manager al Strabag și Raiffeisen Evolution, dar și partener diviziei Neo a One United Properties, acum desființată, Bogdan Căruntu și Cezar Ionescu, a primit autorizație de construire pentru Galileo Olimp Resort & Residences, al doilea proeict de regenerare al companiei de pe Litoral.

Galileo Olimp Resort & Residences va avea o clădire de 5 etaje cu 173 de apartamente,  o esplanadă cu restaurante, terase, cafenele, cocktail bar, magazine tip high street precum și o zonă de promenadă. Totodată, va oferi diferite facilități pentru rezidenți, precum parcări în subteran, spații de joacă pentru copii, servicii de wellbeing și SPA. Galileo este localizat în centrul stațiunii Olimp, la trei minute de malul mării, iar finalizarea este prevăzută pentru mai 2023.

“Galileo depășește cu mult stadiul de ansamblu rezidențial, transformând felul în care vom experimenta zona Olimp-Neptun și valorificând-o pe întreg parcursul anului. Galileo are amplasarea ideală, lângă pădure dar și la doar 200 m de plajă și va fi rezultatul unei viziuni integratoare de la arhitectura și flexibilitatea spațiului până la calitatea materialelor utilizate și facilitățile extinse”, a precizat Cătălin Scripcaru, CEO Certion.

Obiectivul CERTION este de a dezvolta partea de sud a litoralului, urmând a avea un rol major în conturarea și revitalizarea zonei Olimp-Neptun, în ideea de a beneficia de atuurile zonei 365 de zile pe an.

Astfel, dincolo de componenta rezidențială, Galileo Olimp Resort & Residences este proiectat să devină un element important al stațiunii Olimp. O esplanadă cu multiple facilități a fost prevăzută în cadrul proiectului. Sunt marcate trei zone destinate restaurantelor, însumând o suprafață de 300 mp, amplasate la parterul clădirii și un spațiu generos alocat cafenelelor și barului.

Galileo va avea o piscină exterioară de 270 mp, delimitată de o zonă pentru șezlonguri de 110 mp. Spațiile de retail însumează o suprafață de peste 280 mp cu  expunere stradală pentru care au fost deja demarate discuții cu branduri puternice din HORECA, cu operatori de retail (fashion, accesorii etc), operatori de servicii de wellbeing și SPA.

Zona de promenadă are peste 1.000 de metri pătrați formați din zone verzi și trasee pietonale, iar etajul 5 va oferi spații pentru organizare de evenimente și conferințe.

Planul Certion de revitalizare a fost demarat în luna mai anul acesta prin începerea lucrărilor primului proiect al companiei, Vogh Olimp, a cărui structură de 13 etaje a fost recent finalizată.

Alături de Vogh Olimp și Galileo Olimp Resort & Residences aflate în construcție, alte 3 proiecte marca Certion – Lago Neptun, Pharos Olimp și Solantis Neptun – urmează a fi lansate în perioada următoare, ducând valoarea totală a proiectelor companiei din sudul litoralului românesc la  aproximativ 100 milioane euro.

Sursa foto: Certion

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *