Dezvoltatorul imobiliar One United Properties intră în piață hotelieră și va deschide Hotelul Mondrian în București

Redacția nov. 14, 2023 0 comentarii
One United Properties

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties anunță semnarea unei înțelegeri cu compania de ospitalitate Ennismore pentru deschiderea Hotelului Mondrian în București, potrivit unui comunicat transmis pe Bursa de Valori București (BVB). Astfel, dezvoltatorul imobiliar își face intrarea pe piața hotelieră.

„Mondrian București va fi amplasat pe strada Georges Clemenceau nr. 8-10, în apropierea Ateneului Român, unde Compania a achiziționat în decembrie 2022 un imobil neterminat și abandonat, cu intenția de a reautoriza și finaliza construcția, dezvoltare anunțată anterior ca One Plaza Athénée”, potrivit documentului de la BVB.

Compania transmite că, în februarie 2024, Riad Abi Haidar se va alătura în calitate de partener în cadrul diviziei Hoteluri. Riad Abi Haidar are peste 20 de ani de experiență în industria ospitalității internaționale, dezvoltând și operând hoteluri de lifestyle în Orientul Mijlociu și Asia de Sud.

„Achiziționarea clădirii ce va găzdui Hotelul Mondrian face parte din eforturile companiei de regenerarea urbană și protecția patrimoniului cultural al Bucureștiului. Pe aceeași stradă, Georges Clemenceau, Compania restaurează în prezent o clădire istorică, Braikoff House, care va fi cunoscută drept One Athénée”, se mai menționează în comunicat.

În 2022, One United și-a extins eforturile în restaurarea monumentelor, cu achiziția One Downtown și fosta fabrică Ford, situată în cadrul One Floreasca City, care este în prezent în curs de restaurare și va fi transformată într-un spațiu comercial, numit One Gallery.

Sursa foto: One United Properties

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *