Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obține finanțare de 6 milioane de euro pentru dezvoltarea primei faze a ansamblului rezidențial Quartier Azuga

Redacția ian. 17, 2023 0 comentarii
QUARTIER AZUGA STC PARTNERS

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obține finanțare bancară de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea primei faze a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica, în valoare de 6 milioane euro, potrivit unui comunicat de presă.

Prima fază a proiectului va cuprinde două clădiri cu un număr total de 93 de apartamente, de la studiouri duble la apartamente cu 4 camere, printre care și apartamente cu grădină sau penthouse-uri, și va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024 cu primii rezidenți așteptați să se mute în al treilea trimestru al anului 2024, urmată de faza II în paralel și cu un termen de finalizare al întregului proiect în prima parte a anului 2025.

Lansată la finalul verii lui 2022, prima fază a proiectului este vândută în proporție de peste 30%, cu anumite tipuri de unități vândute deja integral.

Ansamblul Quartier Azuga vine cu un set amplu de beneficii, printre care și eficiența energetică ridicată. Pre-certificarea Green Homes, deja obținută din Septembrie 2022, și standardul nZEB asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaze și electricitate, un nivel scăzut al emisiilor de carbon, costuri comune mici, condiții favorabile pentru accesarea unui credit bancar pentru achiziție și perspectiva unei impozitări reduse pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *