Doi bani în plus și vineri la prețul benzinei și motorinei de la Petrom. Este a patra scumpire a carburanților din această săptămână

IMG_2938

Petrom a mai pus și în această dimineață,  vineri 21 octombrie 2022, doi bani la litrul de benzină și motorină. Este a patra scumpire a carburanților de la Petrom în această săptămână.

Prima, mai semnificativă, a avut loc luni, când prețurile benzinei și motorinei au urcat cu 8 bani pe litru. A doua a avut loc miecuri, 19 octombrie 2022, când un litru de benzină s-a scumpit cu trei bani, iar prețul motorinei a urcat cu 5 bani pe litru. Iar a treia, joi 20 octombrie 2022, când Petrom a crescut cu doi bani prețul litrului de benzină și motorină.

Vineri, la stațiile din Capitală, prețurile benzinei standard sunt cuprinse între 6,86 lei  și 6,93 lei, conform peco-online.  

Iar motorina standard costă între 8,36 lei și 8,39 lei.

Prețurile din imagine sunt cele afișate la stația Petrom din Calea Vitan nr. 49-55.

Seria scumpirii carburanților a început vineri 7 octombrie, după mai multe săptămâni de ieftiniri. Atunci, Petrom a majorat prețurile cu patru bani pentru litrul de benzină standard și cu opt bani pentru litrul de motorină standard.

În această perioadă, au avut loc mai multe majorări de prețuri, astfel că un litru de motorină costă astăzi cu 47 de bani mai mult. Prețul benzinei a urcat în aceeași perioadă cu 36 de bani. Cea de astăzi a fost a zecea scumpire consecutivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *