Donald Trump ar putea să-și lanseze rețeaua de socializare, Truth Social, pe 21 februarie (Reuters)

Redacția feb. 20, 2022 0 comentarii
donald trump

Noua rețea de socializare a lui Donald Trump, Truth Social, ar putea să fie lansată luni în App Store Apple, potrivit postărilor unui director pe o versiune de testare vizualizată de Reuters, marcând revenirea fostului președinte pe rețelele de socializare pe președinții SUA, scrie Reuters.

Într-o serie de postări, un cont verificat care spune că este directorul de produse al rețelei, enumerat ca Billy B., a răspuns la întrebările despre aplicație de la persoanele invitate să o folosească în timpul fazei de testare. Un utilizator l-a întrebat când aplicația va fi lansată publicului, potrivit mesajelor vizualizate de Reuters.

„În prezent suntem pregătiți pentru lansarea în Apple App Store pentru luni, 21 februarie”, a răspuns executivul.

Lansarea va restabili prezența lui Trump pe rețelele sociale la mai bine de un an după ce i-a fost interzis să mai posteze pe rețelele YouTube și Facebook în urma atacului din 6 ianuarie 2021 de la Cpitoliu, după ce a fost acuzat că a postat mesaje de incitare la violență.

Condus de fostul reprezentant republican al SUA Devin Nunes, Trump Media & Technology Group, compania din spatele Truth Social, se va alătura unui portofoliu în creștere de companii de tehnologie care se poziționează ca lideri ai libertății de exprimare și speră să atragă utilizatorii care sunt la fel de sinceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *