Eden Capital Development are precontracte pentru 175 de apartamente dintre cele 500 ale primei faze a Cortina North

cortina north Sursa foto: Eden Capital Management

Eden Capital Development, dezvoltatorul proiectului Cortina North, ce însumează peste 1.500 de apartamente, estimează că va vinde prima fază a proiectului, de 500 de apartamente, înainte de livrare. Compania a vândut 35% din prima fază a proiectului rezidențial Cortina North, din zona de nord a Bucureștiului, cu un an înainte de data de livrare.

Prima fază a complexului va include 2 corpuri de clădire totalizând un număr de aproximativ 500 de apartamente, lucrările de construcție desfășurându-se într-un ritm susținut. În prezent, structura este la etajul 8 și deja au fost începute închiderile exterioare. În prima fază de livrare vor fi date în folosință și zonele de facilități care vor deservi proiectul, respectiv bazinul de înot și centrul de fitness/wellness. Vânzările în prima fază a proiectului au început în luna februarie, și au fost contractate deja peste 175 de apartamente, din cele aproximativ 500 de unități câte va avea în total.

„Finalizarea primei faze este prevăzută pentru toamna anului viitor, așadar, dacă se va menține ritmul actual de vânzări, vom reuși să vindem întreaga fază înainte de livrarea completă a acestei etape de dezvoltare. Facilitățile de care dispune complexul Cortina North sunt puncte extrem de atractive pentru cei care doresc să cumpere o locuință, acestea completând celelalte avantaje ale proiectului, respectiv locația, cu un potențial foarte bun de dezvoltare, și calitatea excepțională a construcției”, a declarat Elena Dumitrache, directorul de vânzări al Eden Capital Devlopment.

Cortina North este dezvoltat pe un teren de peste 37.000 de metri pătrați, iar, în total, va implica fonduri estimate la 60 de milioane de euro, cea mai mare investiție în curs în zona Pipera.

Complexul va include, la finalizare un număr de peste 1.500 de apartamente și va oferi o serie de facilități, printre care bazin semiolimpic de înot, centru de fitness-wellness modern si complet, 1,5 km pistă de alergare amenajată în interiorul complexului.

În același timp, clădirile vor avea la parter spații comerciale operate de rețele de retail care vor oferi o gamă diversificată de produse și servicii.

Compania are în portofoliu alte șase ansambluri de succes construite deja sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Academy, Cortina Residence Băneasa, Dinamic City, Four City North și Delta City, fostul Da Vinci Residence, preluat anul trecut.

Recent, compania a anunțat că va începe construcția a încă două complexuri rezidențiale sub marca Cortina, în zona Erou Iancu Nicolae, care vor includ aproximativ 800 de apartamente de lux.

Compania va avea astfel în portofoliu peste 3.900 de apartamente dezvoltate în ultimii 8 ani.

Sursa foto: Eden Capital Management

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *