Eden Capital Development, care a preluat Cortina Residence, va lansa două proiecte noi în zona Iancu Nicolae

eden capital development Sursa foto: Eden Capital Development

Dezvoltatorul imobiliar autohton Eden Capital Development va lansa două noi proiecte rezidențiale în zona Erou Iancu Nicolae. Cele două proiecte vor însuma circa 800 de apartamente.

Compania va adăuga aceste două proiecte, dezvoltate sub marca Cortina, seriei începute în anul 2013, care constă în șase ansambluri construite deja sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Academy, Cortina North, Cortina Residence, Dinamic City, Four City North și Delta City.

Dezvoltatorul a preluat compania dezvoltatoare a ultimului proiect, denumit inițial Da Vinci Residence pentru o sumă estimată între șapte și opt milioane de euro. Acesta a fost rebranduit în Delta City, dată fiind apropierea de Delta Văcărești.

Proiectul include trei clădiri cu aproximativ 333 de apartamente.

Potrivit oficialilor Eden Capital Development, planurile au suferit câteva modificări pentru adaptarea la situația din piață. Potrivit proiectului inițial, Da Vinci Residence includea studio-uri, apartamente cu doua, trei și patru camere, cu prețuri cuprinse între 59.000 și 238.000 de euro.

Eden Capital Management e cunoscut și pentru preluarea, finalizarea și vânzarea Cortina Residence, proiect cu 270 de apartamente, intrat în insolvență în 2010.

Zona Erou Iancu Nicolae este una dintre cele mai dinamice subpiețe rezidențiale din Nord-ul Bucureștiului, din punctul de vedere al cererii, deși în zonă, de ceva vreme, numărul dezvoltărilor noi  adaptate cerințelor și tendințelor pieței actuale a fost destul de limitat.

Compania va avea astfel în portofoliu peste 3.900 de apartamente premium și de lux, dezvoltate în ultimii 8 ani, toate parte a unor proiecte de succes, adresate acestui segment de piață cu o evoluție spectaculoasă în ultimii ani.

Sursa foto: Eden Capital Development

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *