evoMAG se listează pe platforma Tazz și livrează electronice, inclusiv televizoare, în maxim 90 de minute

Redacția mai 16, 2022 0 comentarii
tazz by eMAG, livrare

Compania de comerț electronic evoMAG se listează pe platforma de livrare rapidă Tazz cu peste 2.200 de produse disponibile momentan, inclusiv televizoare (cu diagonale între 80 și 108 cm), laptopuri, telefoane, monitoare, produse de gaming, componente PC, accesorii etc.

Clienții care comandă în aplicația Tazz vor putea intra în posesia produselor vândute de evoMAG în 30 – 90 de minute de la plasarea comenzii.

„Intrăm în parteneriat cu Tazz și deschidem un nou canal de vânzare pentru evoMAG, prin listarea în platformă a celor mai căutate produse IT&C, pe care clienții le pot primi chiar și într-o jumătate de oră de la procesarea comenzii. Estimăm că, în primul an de colaborare, evoMAG va livra cu Tazz peste 20.000 de comenzi”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Comenzile pot fi plătite doar online, cu cardul.

Pentru anul în curs, evoMAG estimează că vor fi livrate peste 50.000 de comenzi prin toate cele 3 aplicații partenere de livrare rapidă, iar peste 100.000 de comenzi vor fi livrate în lockerele easybox, în contextul în care peste 90% dintre comenzi sunt livrate în 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *