EXCLUSIV Nordis caută terenuri pentru a dezvolta hoteluri și locuințe în nordul și nord vestul țării

Mamaia Dune, nordis mamaia

Nordis, dezvoltator de lux activ pe piața rezidențială și cea hotelieră, are acum patru proiecte în dezvoltare, Nordis Mamaia, Nordis Sinaia, Nordis Brașov și un nou proiect în București, în zona de business a Capitalei, Nordis View. Însă compania vizează noi dezvoltări, în vestul și nord vestul țării, alături de zone unde e deja activă, precum centru sau stațiunile montane.

„Din perspectiva construcțiilor, este un an plin și investim resurse și efort în a avansa în ritm susținut cu fiecare proiect. Avem în plan mai multe zone din țară, suntem în discuții avansate, dar vom dezvălui mai multe informații anul viitor”, spune Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

De altfel, după cum spune Nordis, compania analizează în prezent și alte regiuni de interes turistic din România. Zonele vizate sunt cele de vest, nord-vest, centru și staţiunile montane.

„Sunt multe locuri unde poate fi adusă viziunea Nordis. Românii au primit foarte bine acest concept, iar Nordis este primul şi singurul dezvoltator care propune o gamă largă de facilităţi premium în România, care sunt valabile inclusiv pentru apartamentele de vacanță. Totodată, este vorba despre un produs financiar garantat, și anume o proprietate imobiliară – camera sau apartamentul de hotel oferă randament anual de 7%. Totuşi, nu este un produs inventat de Nordis, este un produs care funcţioneză mult mai bine în ţări dezvoltate pe plan turistic, cum ar fi Dubai, America, Franţa şi Spania”, explică Poștoacă.

Potrivit managerului de vânzări, compania a vândut, anul acesta, peste 640 de unităţi, precum studiouri, apartamente cu două, trei şi patru camere. Cele mai multe vânzări au avut loc în luna august, în plin sezon estival, atunci când Nordis a vândut peste 200 de proprietăţi.

Cele peste 640 de proprietăţi achiziţionate fac parte din proiectele Nordis Mamaia, Sinaia, Braşov şi Nordis View. Un procent de peste 50% dintre apartamente s-a vândut în ansamblul Nordis Mamaia atât în corpurile dezvoltate în prima etapă, cât şi în etapa a doua a proiectului, iar valoarea totală la care sunt evaluate proprietățile este de aproximativ 400 milioane de euro.

„Pentru anul viitor avem în plan mai multe proiecte, care acum sunt în lucru, însă în acest moment vorbim despre proiectele actuale – Nordis Mamaia, unde în etapa întâi sunt finalizate cele două corpuri de hotel, iar corpurile rezidenţiale sunt şi ele ridicate. Nordis Mamaia etapa II este în lucru și tocmai ce  am început și construcția acesteia”, susține Florin Poștoacă, care completează că „anul 2021 pentru Nordis a fost cel mai productiv din 2019 până în prezent, iar 2022 se întrevede chiar mai promițător decât 2021.”

Sursa foto: Nordis Group

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *