Expiră mandatele șefilor ANRE și ANCOM. Când vor fi audiați noii candidați / Calendarul oficial

Redacția apr. 5, 2023 1 comentarii
dumitru chirita, anre

Mandatele șefilor de la ANRE și ANCOM se apropie de expirare în perioada următoare. Dumitru Chiriță a trimis o scrisoare oficială președintelui Camerei Deputaților și liderul PSD, Marcel Ciolacu, partidul care l-a susținut pe Dumitru Chiriță la șefia instituției, în care îl informează că pe 23 aprilie îi va expira mandatul de președinte, precum și ale celor 3 membri ai Comitetului de Reglementare al Autorității.

Astfel că pe 23 aprilie vor expira mandatele președintelui, vicepreședintelui și ale celor 2 membri ai Comitetului de reglementare. Joi, pe 13 aprilie, vor fi candidaturi la secretariat comisie, pe 18 aprilie etapa de selecție și audiere a candidaților, iar pe 19 aprilie, de la ora 13:00, va fi un plen comun pentru a se vota membrii ANRE, precum și un vot CNCD pentru candidaturi noi după decizia CCR.

În cazul actualului președinte ANCOM, Vlad Stoica, mandatul său va expira pe 11 mai și se declanșează procedura de selecție. Vineri, pe 28 aprilie vor avea loc candidaturi la comisii, pe 3 mai audieri și raportul comun, iar apoi plenul comun va vota membrii.

Dumitru Chiriță, ANRE Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii

  1. Promovare tot pe criterii de loialitate criminala precum Rozalia, Licu, Stan Gheorghe, Berechet, Bacanaru, Veseli, Mihailescu, Nicolaescu, Mateescu, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *