Facebook amână revenirea la birouri pentru 2022, în fața avansului variantei Delta a coronavirusului

Mark Zuckerberg

Facebook, îngrijorată de creșterea numărului de contaminări cu varianta Delta a coronavirusului, a decis să amâne pentru ianuarie 2022 revenirea angajaților la birouri, scrie Le Figaro.

„Ținând cont că datele sanitare recente arată o creștere a cazurilor de Covid provocate de varianta Delta, echipele noastre din Statele Unite nu vor fi obligate să revină la birouri înainte de ianuarie 2022”, a precizat o purtătoare de cuvânt a grupului.

„Continuăm să supraveghem situația și lucrăm cu experții pentru a ne asigura că planul de revenire la birouri oferă prioritate securității tuturor”, a subliniat ea.

În urmă cu câteva săptămâni, Facebook prevedea încă o revenire completă la birouri în octombrie, cu obligația vaccinării și a purtatului măștilor. Birourile din afara Statelor Unite ar putea să se redeschidă mai târziu în acest an, în funcție de datele sanitare locale.

Săptămâna trecută, gigantul comerțului online Amazon a anunțat că amână revenirea la birouri pentru ianuarie 2022, la fel ca Microsoft.

În această săptămână, American Express a anunțat că amână el puțin pentru octombrie revenirea la birouri. Televiziunea NBC a făcut un anunț similar. Facebook și giganții IT din Silicon Valley au fost printre primele companii care au recomandat angajaților să lucreze de acasă, la începutul lui martie 2020.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.