Ford trimite primele unități Transit Courier și Tourneo Courier, produse de Ford Otosan la Craiova, spre clienții din Europa și Turcia

Ford Courier Craiova Otosan (1)

Ford Otosan anunță că a  început încărcarea primelor garnituri de tren si trailere cu noile Transit Courier și Tourneo Courier, destinate piețelor din Europa si Turcia, potrivit unui comunicat de presă al companiei.  Compania a lansat producția Transit Courier și Tourneo Courier pe 24 octombrie 2023, la fabrica din Craiova, după cum a scris Economedia aici.

Potrivit companiei, proiectat împreună de echipele Ford Otosan și Ford, dezvoltat și produs de Ford Otosan, noile modele ale gamei Courier se alătură pe linia de producție modelului Ford Puma și vor dispune împreună și de versiuni complet electrice, care vor fi produse la uzina din Craiova în 2024.

Ford Otosan a început producția noii game Courier în luna octombrie a anului in curs. Pentru a sprijini producția noii generații a gamei Courier la uzina din Craiova, Ford Otosan a demarat deja o investiție de 490 de milioane de euro și a desfășurat o campanie majoră de recrutare, creând 1.300 de noi locuri de muncă

Transit Courier poate fi comandat în două versiuni de motorizare – 1.0 EcoBoost (100 CP / 125 CP) sau 1.5 EcoBlue (100 CP), ambele cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Opțional, clienții pot opta pentru o cutie de viteze automată cu 7 trepte, disponibilă pentru unitatea pe benzină de 125 CP. Tourneo Courier este oferit într-o singură versiune de motorizare, pe benzină – 1.0 EcoBoost cu 125 CP, disponibil atât cu transmisie manuală cu 6 trepte, cât și cu transmisie automată cu 7 trepte.

Transit Courier, în echiparea Trend, cu motorul 1.0 EcoBoost de 100 CP, cu transmisie manuală cu 6 trepte are un preț special de lansare în România de 15.550 euro fără TVA. Persoanele juridice din România care doresc finanțare pot face achiziția prin Ford Leasing, un produs de leasing financiar cu marjă 0% plus Euribor, comision lunar 0 și avans de la 20%, oferit de UniCredit Leasing, în termeni și condiții comunicați ulterior de către Ford și UniCredit. Garanția extinsă complexă de 2+2 ani, în limita a 150.000 km, este inclusă pentru orice versiune comandată.

Tourneo Courier Trend cu motorizarea 1.0 EcoBoost de 125 CP și cutie de viteze manuală cu 6 trepte are un preț special de lansare de 18.100 euro fără TVA. Persoanele juridice din România care doresc finanțare pot face achiziția prin Ford Leasing, un produs de leasing financiar cu marjă 0% plus Euribor, comision lunar 0 și avans de la 20%, oferit de UniCredit Leasing, în termeni și condiții comunicați ulterior de către Ford și UniCredit. Garanția extinsă complexă de 2+2 ani, în limita a 150.000 km, este inclusă pentru orice versiune comandată.

Sursa foto: Ford Otosan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *