FOTO Drumuri rupte în urma inundaţiilor. Pe ce şosele sunt restricţii de circulaţie

DN 11 Măgura Bacău Drum Rupt

Inundaţiile de la sfârşitul săptămânii trecute au afectat circulaţia pe mai multe drumuri naţionale, iar pe unele tronsoane şoselele s-au rupt din cauza puhoaielor care au spălat terasamentul.

Una dintre cele mai importante restricţii a fost impusă pe Drumul Naţional 11, şoseaua care face legătura între Braşov şi Bacău prin Pasul Oituz. Potrivit Centrului InfoTrafic din IGPR circulaţia se desfăşoară semaforizat la Măgura în judeţul Bacău, unde drumul pur şi simplu s-a rupt. „Pe DN11 Bacău-Onești, km. 168+232 metri, în afara comunei Măgura, județul Bacău, pe o suprafață de aproximativ 100 metri s-a surpat terasamentul și a apărut o diferență de nivel a carosabilului. Se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare”, transmite Poliţia Română.

Drum rupt – DN 11 Măgura Bacău / Sursa foto: CNAIR

Şi în judeţul Vrancea sunt probleme de circulaţie pe un drum naţional secundar, DN 2 N, la Jitia, unde carosabilul este acoperit cu nămol, drumul este impracticabil, anunţă CNAIR. De altfel, pe mai multe tronsoane ale Drumului Naţional 2 N şi DN 2 L, lângă Soveja, (ambele şosele din Vrancea) încă sunt restricţii de la inundaţiile din iunie 2018.

Drumuri inundate – DN 2 N Jitia Vrancea / Sursa foto: CNAIR

Restricţii de circulaţie sunt şi în judeţul Covasna pe Drumul Naţional 13 E în zona localităţii Reci. Din cauza nivelului crescut al râului Negru, a fost interzisă circulaţia autovehiculelor mai grele de 3,5 tone. Devierea se aplică pe un drum judeţean.

Inundaţie – DN 13 E Covasna Reci / Sursa foto: CNAIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *