Freshful, hypermarketul online al eMAG, îl numește la conducere pe Tudor Mihăilescu cu plan de a duce business-ul către un miliard de lei

Tudor Mihailescu_Freshful

Freshful, hypermarket online dezvoltat de eMAG, anunță că îl numește pe Tudor Mihăilescu în poziția de director general, cu misiunea de a crește business-ul către un miliard lei.

Tudor Mihăilescu preia acest rol de la Andrei Popescu, cel care a condus Freshful în ultimii doi ani. Mihăilescu va păstra în continuare și rolul de Senior Vice President și Chief Operating Officer în cadrul Grupului eMAG, pe care îl deține din 2022, de când este responsabil de coordonarea proiectelor de creștere a companiilor tinere din grupul eMAG: Tazz, Fashion Days, PC Garage, Flip și Freshful.

„Acasă, într-o familie cu copii și animale de companie trebuie să facem aprovizionarea destul de des. Ne-am bucurat de serviciile Freshful încă de la lansare, chiar ne-a simplificat viața, eliminând stresul mersului frecvent la magazin. Cele peste un milion de comenzi din ultimul an arată că am reușit cu adevărat să facem o schimbare în viețile oamenilor, oferindu-le beneficii vizibile imediat, fiind un serviciu pe care se pot baza de fiecare dată când trebuie să facă cumpărăturile. Îi mulțumesc lui Andrei Popescu pentru contribuția lui valoroasă și îmi doresc ca, la fel ca și până acum, să lucrez alături de echipa Freshful pentru a asigura un proces de dezvoltare a business-ului,” a declarat Tudor Mihăilescu, director general Freshful by eMAG.

Tudor Mihăilescu s-a alăturat eMAG în 2019, într-o perioadă de expansiune și investiții materiale, din poziția de Group Chief Financial Officer. Anterior el a fost Chief Financial Officer pentru Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat și de coordonarea zonei de business. Între 2010 și 2013 el a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveţia. Tudor este licenţiat în Finanţe-Bănci la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *