Furnizorul de soluții de ambalare Inatech vrea să se extindă online în Ungaria și Bulgaria în următorii trei ani și dorește, pe viitor, să deschidă și depozite fizice în aceste țări

depozit, ambalaje, hala Foto: Pexels

Furnizorul de soluții de ambalare Inatech, parte din Inatech Packaging, vizează o extindere treptată în Europa Centrală și de Est pe parcursul a trei ani. Astfel, compania vizează lansarea unor platforme online în Ungaria și Bulgaria, iar ulterior au planificat să deschidă depozite fizice în aceste țări, au declarat reprezentanții companiei pentru Economedia.

„Primele acțiuni au implicat testarea piețelor prin listarea produselor în marketplace-urile din Ungaria și Bulgaria. Acești pași includ evaluarea și adaptarea platformei online pentru a răspunde nevoilor specifice ale acestor piețe. De asemenea, se desfășoară discuții cu experți locali pentru strategii de promovare adaptate contextelor din Ungaria și Bulgaria. Mai mult, Inatech Packaging a achiziționat deja domenii web dedicate acestor piețe, pregătind terenul pentru o prezența online puternică și adaptată specificului local. Pasul următor în plan este lansarea platformelor online în aceste două țări. Livrarea produselor va fi gestionată din huburile logistice din Domnești, Ilfov pentru Bulgaria și din Oradea, Bihor pentru Ungaria, asigurând astfel o logistică eficientă și promptă”, transmit reprezentanții companiei, pentru Economedia.

Reprezentanții companiei spun că ultimul pas planificat în procesul de extindere constă în deschiderea de entități și depozite fizice în Ungaria și Bulgaria. Firma spune că acest lucru va spori capacitatea de a servi clienții locali cu mai multă eficiență și promptitudine. Pe lângă aceste două țări unde extinderea este deja în curs, există și planuri de extindere în alte două țări, despre care reprezentanții companiei nu au dorit să ne dea mai multe detalii.

În 2024, grupul Inatech mizează pe creșterea cotei de piață prin diversificarea și dezvoltarea portofoliului de produse, pe încheierea de parteneriate cu noi lideri internaționali, cu scopul de a oferi cele mai bune soluții de ambalare pentru industriile vizate și pe identificarea oportunităților de creștere în domenii precum e-commerce, industria farmaceutică și retail.

Foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *