Furnizorul din industria automotive Hella va deschide primul său centru de proiectare și dezvoltare în Iași anul viitor

Palas Campus 02

Furnizorul de automotive HELLA va deschide un centru de proiectare și dezvoltare în proiectul office Palas Campus, realizat de IULIUS în centrul Iaşului. Compania va ocupa un spațiu de 1.300 mp în hub-ul de business care se va forma în ceea ce va fi cea mai mare clădire de birouri ca suprafaţă din România.

Palas Campus Iaşi, o investiţie în valoare de peste 120 milioane de euro a grupului IULIUS, care va fi inaugurată în primul trimestru al anului viitor, va include un centru de cercetare şi dezvoltare al companiei HELLA. Furnizor al industriei automotive şi de piese de schimb de mai bine de 100 de ani, HELLA dezvoltă şi produce componente electronice şi sisteme de iluminat pentru marii constructori de mașini. 

Aflat în proximitatea ansamblului mixt Palas Iaşi, Palas Campus va fi cea mai mare clădire de birouri din România ca suprafaţă, dispunând de 60.000 mp închiriabili. Complexul office este 100% închiriat de mari companii internaţionale din IT&C, automotive, banking şi health&pharma.

Centrul HELLA va avea o suprafaţă de 1.300 mp şi va acomoda o echipă formată din aproximativ 100 de ingineri. Specialiştii din noua locaţie se vor focaliza pe produse complexe şi tehnologii inovatoare care dezvoltă conducerea autonomă a maşinilor. 

Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare din Iaşi, compania HELLA caută specialişti în domeniul System Engineering, Software Development, Testare Software şi Testare de Sistem.

Palas Campus este un proiect office clasa A, cu o suprafaţă de 54.000 mp de birouri şi alţi 6.000 mp de retail, compus din șase corpuri, conectate la parter și la primele trei etaje. Două niveluri subterane sunt alocate unei parcări cu o capacitate de aproximativ 625 de locuri. Campusul va include spații de tip coworking în aer liber, un concept nou de food market, cu restaurante, cafenele și terase, un hub medical, o zonă de servicii care să faciliteze promovarea producătorilor locali, spații pentru dușuri și vestiare, precum și locuri de parcare a bicicletelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *