Genpact a inaugurat în București cel de-al treilea centru de inovare în Inteligență Artificială

Genpact AI Innovation Center București Genpact AI Innovation Center București

Furnizorul de servicii de outsourcing Genpact România, subsidiara grupului american Genpact, a inaugurat vineri la București cel de-al treilea centru de inovare în domeniul Inteligenței Artificiale, după cel deschis luna trecută în India și cel deschis anul trecut în Londra.

Centrul va fi un spațiu dedicat experților și clienților Genpact pentru a explora împreună modalități de reinventare a unor procese de afaceri cu ajutorul soluțiilor AI. Clienții vor trece prin identificarea conceptului, prototipare, testare și implementare.

„Centrul de Inovare în Inteligență Artificială oferă clienților și partenerilor un spațiu colaborați pentru a-și reimagina procesele de afaceri alături de experții în Inteligență Artificială ai Genpact“, a declarat Marina Vernetti, Chief Operations Officer, EMEA, Genpact.

„Prin deschiderea acestui Centru de Inovare în Inteligență Artificială, creăm o fundație solidă pentru a aduce valoare clienților noștri cu ajutorul forței de muncă calificată din România“, a declarat Alexandru Stoenescu, Country Leader Romania, Genpact.

București găzduiește cel mai mare centru operațional Genpact din Europa, inaugurat în 2005. Compania are 4.000 de angajați în România.

Genpact AI Innovation Center București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *