Ghiseul.ro ar putea integra soluții noi, printre care eliberarea cazierului judiciar sau plata rovinietei. Deocamdată, acestea sunt în analiză

Redacția sept. 22, 2022 0 comentarii
ghiseul.ro

Platforma Ghişeul.ro ar putea integra noi soluţii, precum eliberarea cazierului judiciar, servicii de open banking sau plata rovinietei, a declarat, joi, într-o conferinţă de specialitate, Dragoş Tohănean, vicepreşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României (ADR). Deocamdată, acestea sunt în analiză.

“Se analizează soluţii pentru integrarea cazierului judiciar în platformă. Sunt discuţii cu diferiţi parteneri pentru aducerea pe online a acestui subiect. În paralel, dezvoltăm şi segmentul cu focusul pe aplicaţiile mobile. Suntem în faza de testare şi avem o colaborare foarte bună cu segmentul privat cu partenerii noştri. Acestea sunt doar câteva proiecte care merg în această direcţie”, a spus Tohăneanu.

Reprezentantul ADR a menţionat, totodată, că au demarat discuţii cu operatori din mediul economic privat în vederea implementării pe platforma Ghişeul.ro a unor noi servicii, precum open banking, plata rovinietei sau a anumitor taxe din zona auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.