Gigantul american Microsoft lucrează la integrarea sistemului de inteligenţă artificială folosit de ChatGPT în propriul motor de căutare

Redacția ian. 4, 2023 0 comentarii
microsoft bing

Microsoft speră să câştige atenţia utilizatorilor, integrând AI-ul pe care se bazează ChatGPT în propriul motor de căutare online, transmite News.ro.

Gigantul american Microsoft lucrează la integrarea sistemului de inteligenţă artificială folosit de ChatGPT în Bing, conform surselor din cadrul companiei citate de The Information.

ChatGPT este un chatbot dezvoltat de OpenAI şi disponibil pentru public de la finele lunii noiembrie. Acesta este capabil să răspundă la întrebări şi să realizeze conversaţii cât mai natural.

Bing va folosi tehnologia din spatele ChatGPT pentru a oferi răspunsuri la căutările realizate de utilizatori, iar Microsoft speră să atragă astfel noi utilizatori pentru motorul de căutare care funcţionează de mulţi ani în umbra Google.

Conform surselor citate, noua funcţionalitate va fi integrată până cel la târziu la finele lunii martie.

Microsoft, care este unul dintre investitorii în OpenAI, vrea să implementeze în Bing şi un alt produs al acesteia, numit DALL-E 2 – un software care generează imagini pe baza descrierilor furnizate de utilizatori.

Foto: Microsoft Bing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *