Google lansează un program de mentorat pentru start-up-urile care vor să inoveze în educație cu ajutorul AI-uluie

inteligenta artificiala, AI, tehnologie Photo 119260737 © Funtap P | Dreamstime.com

Google anunță luni că lansează program Google for Startups, denumit Growth Academy: AI for Education, care, timp de trei luni, va ajuta companiile edtech să inoveze.

Scopul mentoratului este ca fondatorii și echipele lor să învețe, în workshop-uri personalizate, să poată construi cu ajutorul AI-ului și să-și extindă soluțiile de educație și de învățare către noi piețe.

Participanții se vor întâlni de două ori în persoană cu ceilalți fondatori și cu mentorii Google, însă majoritatea programului se va desfășura virtual pentru a permite participarea unui număr mai mare de startup-uri.

„Educația este unul dintre domeniile care poate beneficia din plin de avansul inteligenței artificiale (AI). Google consideră că start-up-urile sunt esențiale pentru dezvoltarea soluțiilor bazate pe AI care să îmbunătățească rezultatele educaționale, să personalizeze învățarea și să ajute forța de muncă globală să își dezvolte abilitățile”, arată Google.

Criteriile de eligibilitate pentru programul Growth Academy: AI for Education sunt:

Companii start-up de la nivelul „seed” la „Series A”, cu sediul în Europa, Orientul Mijlociu și/sau Africa și care urmăresc să se extindă internațional

Startup-uri care folosesc inteligența artificială pentru a adresa provocări din domeniul educației, inclusiv recalificare profesională, educație executivă, coaching și multe altele.

Să poată arăta și demonstra că au oportunități de creștere, precum un istoric clar de utilizatori și venituri.

Să aibă un produs sau serviciu scalabil, cu o piață semnificativă, dar și un model de creștere sustenabil.

Cei interesați pot aplica aici până la data de 24 mai 2024.

Mai multe detalii despre program.

Photo 119260737 © Funtap P | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *