Grindeanu, nemulțumit de evoluția lucrărilor la centura Timișoara Sud. „În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi”

Redacția feb. 5, 2022 1 comentarii
Nicolae Ciucă Marcel Ciolacu Sorin Grindeanu Florin Cîțu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă, după o vizită pe şantierul centurii Timişoara Sud, că este nemulţumit de evoluţia lucrărilor şi a cerut ca proiectul să fie monitorizat de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara. „În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi!”, arată Grindeanu, potrivit News.ro.

„O nouă verificare a lucrărilor pe şantierul Variantei Ocolitoare Timişoara Sud. Sunt nemulţumit de evoluţia lucrărilor. În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi!”, a scris, sâmbătă dimineaţă, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

El a cerut ca proiectul să fie monitorizat de DRDP Timişoara şi a anunţat că, peste două săptămâni, va reveni să verific şantierul, în alt punct – Freidorf-Utvin.

Compania Naţională de adminsitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţa, în martie 2020, începerea lucrărilor de construcţie a Variantei Ocolitoare Timişoara Sud, un proiect de peste 272 de milioane de lei, fără TVA.

Durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 120 luni.

În iunie 2021, ministrul Transporturilor de la acel moment, Cătălin Drulă, anunţa deblocarea proiectului Centurii Timişoara Sud, odată cu emiterea autorizaţiei de construire pentru suprafeţele de teren suplimentare.

Sursa Foto: G4Media.ro/ Autor: Ilona Andrei

Comentarii

  1. Pentru sambata viitoare te rugam insistent sa ne spui care e situatia reala pe cei 9 km de autostrada de la Deva la Lugoj!
    Mergem snur pe autostrada anul scesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *