Grupul Accord anunță deschiderea primului hotel Handwritten în București, în parteneriat cu compania locală Tecadra Hotels

Tecadra Bucharest Handwritten Collection Sursă foto: Hotel Handwritten

Grupul Accor, jucător în domeniul ospitalității, anunță parteneriatul cu compania locală Tecadra Hotels, pentru transformarea completă și extinderea actualului hotel Tecadra, potrivit comunicat de presă.

„Proprietatea existentă de 4 stele trece printr-o transformare completă a fațadei, a compartimentării interne și a designului. Clădirea va avea 50 de camere și suite. O aripă suplimentară va fi adăugată proprietății, ceea ce va aduce 50 de noi unități de apartamente. Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. În conformitate cu angajamentul Accor de a reduce amprenta de carbon a tuturor operațiunilor sale și de a atinge un nivel net zero până în 2050, proprietatea va fi o clădire ecologică, alimentată cu panouri solare și pompe de căldură, diminuând astfel emisiile de carbon și costurile de operare”, transmite compania.

Conform comunicatului, hotelul va dispune de un restaurant și un lobby bar. Oaspeții se pot bucura de diverse facilități, cum ar fi o sală de conferințe, un club de fitness modern, un business corner complet dotat și o parcare securizată cu supraveghere video.

„Poziționat pe strada Iancu Nicolae 67, hotelul se află chiar în centrul unuia dintre cele mai prestigioase cartiere rezidențiale din București, înconjurat de școli internaționale de renume, centre de fitness și wellness și galerii comerciale de lux. Situat în apropierea celui mai mare hub de birouri din București, Pipera Nord, hotelul se bucură de acces facil atât către Aeroportul Internațional București Henri Coandă, cât și către Aeroportul Internațional București Aurel Vlaicu Băneasa. Fie că sosesc de la Henri Coandă sau de la Băneasa, oaspeții pot ajunge la hotel în mai puțin de 15 minute. Șoseaua de Centură a Bucureștiului este, de asemenea, la mai puțin de 10 minute distanță, făcând astfel proprietatea accesibilă pentru călătorii care sosesc cu mașina”, se mai menționează în comunicatul de presă.

„Să deschidem o primă proprietate Handwritten în București este o mare realizare pentru Accor, deoarece ne consolidează obiectivul de a remodela peisajul ospitalității în capitala României. Călătorii de afaceri și de leisure de astăzi caută experiențe unice și autentice. De aceea, venim în sprijinul proprietarilor de hoteluri independente și de tip boutique și îi ajutăm cu bucurie să proiecteze proprietăți personalizate, să creeze pentru acestea identități distinctive și să le conecteze cu publicul internațional vast al Accor, pentru a le spori vizibilitatea și a le crește veniturile”, afirmă Cătălina Toma – Development Director of Accor Premium, Midscale & Economy Brands.

„Suntem bucuroși să facem echipă cu Accor, lider mondial în domeniul ospitalității. Acest parteneriat ne oferă, ca investitori locali, acces la know-how-ul lor, la cele mai recente tendințe din industrie, la canalele de marketing și distribuție și la oportunitatea de a remodela proprietatea noastră sub unul dintre cele mai noi, mai prestigioase și mai autentice branduri Accor – Handwritten Collection. Să conferim hotelului nostru, Tecadra Bucharest Hotel Handwritten Collection, un spirit nou, se aliniază cu misiunea noastră de a rămâne un punct de referință pentru călătorii de afaceri și de leisure care caută o destinație premium în nordul Bucureștiului.”, a precizat Tudor Cobalas, reprezentant al Tecadra Hotels.

Handwritten Collection, un brand de colecție de tip midscale al Accor, își sărbătorește prima aniversare în ianuarie 2024, cu o rețea în plină expansiune de hoteluri fermecătoare și diverse din întreaga lume. Brandul a fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2023, cu scopul de a reuni hoteluri de dimensiuni mici și medii care reflectă în mod autentic caracterul și căldura oamenilor care le iubesc și le îngrijesc. De atunci, Handwritten Collection a deschis 12 hoteluri curatoriate în decurs de doar 12 luni. Cu aproximativ 25 de hoteluri în curs de deschidere în 2024 și ulterior și peste 150 de proiecte și lead-uri în faza de analiză activă, Handwritten Collection devine unul dintre brandurile de colecție de tip midscale cu cea mai rapidă creștere din lume.

Handwritten Collection a fost creată în 2023 pentru a reuni hoteluri cu o personalitate unică, reflectând intim caracterul și căldura oamenilor care le iubesc și le îngrijesc. Cu credința că hotelurile sunt locul în care se nasc conexiuni profunde și se îmbogățesc experiențele de călătorie autentice, hotelierii de la Handwritten Collection invită călătorii să experimenteze o abordare diferită a ospitalității tradiționale, fără a-i altera principiile de bază. La Handwritten Collection, în experiența oaspetelui prind viață spiritului gazdei, gusturile, pasiunile și micile particularități ale personalității sale. Handwritten Collection devine una dintre mărcile de colecție de nivel mediu cu cea mai rapidă creștere din lume, cu proprietăți deja deschise în Australia, Franța și China. Handwritten Collection face parte din Accor, un grup hotelier de top la nivel mondial care numără peste 5.500 de proprietăți în peste 110 țări și este o marcă participantă la ALL – Accor Live Limitless – un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe. Pentru mai multe informații, vizitați:

Sursă foto: Hotel Handwritten

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *