Grupul Tei, din care fac parte Farmacia Tei și Bebe Tei, a vândut un pachet de 30% din capitalul social către frații Pavăl, fondatorii Dedeman

Redacția apr. 12, 2022 0 comentarii
farmacia tei

Grupul Tei, fondat de antreprenoarea Roxana Maftei a vândut un pachet minoritar de 30% din capitalul social al companiei Farmacia Tei și Bebe Tei către frații Pavăl, fondatorii companiei de bricolaj Dedeman, potrivit unui anunț al casei de avocatură Clifford Chance Badea.

Avocații Clifford Chance Badea au acordat asistență pe tot parcursul procesului de vânzare, de la structurarea tranzacției, la due diligence, negocierea și redactarea documentației aferente, precum și notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței.

„Tranzacţia este în curs de derulare, după semnare fiind necesară îndeplinirea unor condiţii (inclusiv aprobarea Consiliului Concurenţei) până la implementarea efectivă a tranzacţiei, echipele formate din experţii KPMG Legal, KPMG Advisory şi KPMG Tax acordând asistenţă juridică, financiară şi fiscală atât în cadrul procesului de analiză juridică, financiară şi fiscală, cat şi consultanţă juridică şi financiară pe întreg parcursul procesului de redactare, negociere şi semnare a documentelor tranzacţiei şi, mai departe, până la implementarea efectivă a tranzacţiei”, se precizează și într-un comunicat al KPMG citat de Agerpres.

Părţile implicate îşi propun ca, în urma acestui parteneriat, Farmacia Tei şi Bebe Tei să se adreseze în viitor unui număr de clienţi exponenţial mai mare, concentrându-se în continuare pe calitatea serviciilor oferite atât în locaţii fizice, cât şi prin magazinele on-line.

Înfiinţată în anul 1992, Farmacia Tei este specializată în vânzarea cu amănuntul a produselor farmaceutice. Magazinul Bebe Tei a luat naştere în 2011 şi operează ca entitate separată din anul 2014.

Pavăl Holding este vehiculul de investiţii al familiei Pavăl, cel mai mare grup antreprenorial local, care deţine Dedeman şi multiple alte investiţii de mare profil în România.

Sursă foto: Farmacia Tei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *