Guvernul a eliminat din PNRR finanțarea pentru pistele de biciclete la nivel local/metropolitan, unde erau alocați 180 milioane euro/ Subvenția eliminată va fi finanțată prin „Anghel Saligny”

biciclete spania

Guvernul va elimina finanțarea privind pistele de biciclete la nivel/metropolitan din PNRR de 180 milioane euro, iar subvenția va fi finanțată din fonduri de la bugetul de stat în cadrul Programului Național Anghel Saligny, arată documentul consultat de Economedia.

„În cazul C10. –Fondul Local, a fost eliminată investiția I1.4 Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde –piste pentru biciclete la nivel local/metropolitan (180 mil. Euro). Ținând cont de ajustarea negativă a sprijinului financiar calculat în baza art. 11 (2) din Regulamentul UE 241/2021 privind PNRR și de prevederile art. 18 din Regulamentul RRF, propunem scoaterea din PNRR a subinvestiției I1.4 Infrastructură pentru transport verde – piste de biciclete la nivel local/metropolitan cu o alocare de 180 mil. euro.”, arată documentul.

Astfel, potrivit documentului, subinvestiția eliminată va fi finanțată din fonduri de la bugetul de stat în cadrul Programului Național Anghel Saligny.

Comentarii

  1. Oricum pista se facea pe trotuar.
    Se sifonau banii si la A.S. nu prea mai sunt din cauza unor proiecte anacronice gen teren de fotbal in panta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *